Podujatie bude prebiehať
Online
Termín
10. 10. 2024
Čas
10:00 – 11:00
podpora podnikania

Granty a dotácie pre startupy

Už vo štvrtok, 10. októbra vám na webinári predstavíme aktuálne grantové možnosti a stratégie financovania pre startupy. Webinár je primárne určený pre zakladateľov startupov, inovatívne malé a stredné podniky a začínajúcich podnikateľov, ktorí hľadajú efektívne spôsoby financovania svojich projektov.

Cena s DPH
29 €
Cena s DPH
29 €

O webinári

Ako efektívne získať financovanie pre váš inovatívny projekt?

Tento webinár vám poskytne komplexný prehľad o možnostiach financovania startupov so zameraním na grantové príležitosti. Dozviete sa o rôznych formách grantov, kľúčových podmienkach pre ich získanie a aktuálnych grantových programoch. Predstavíme vám aj konkrétnu aktuálnu grantovú výzvu relevantnú pre startupy. Všetci registrovaní účastníci dostanú záznam z webinára spolu s prezentáciou.

Hlavné témy

1. Startupy a možnosti financovania: Rýchly prehľad dostupných možností
2. Granty pre startupy: Pohľad startupistov vs. pohľad donorov
3. Formy grantovej podpory (finančná, nefinančná, vouchery)
4. Základné podmienky pre získanie grantu
5. Prehľad aktuálnych grantových programov pre startupy
6. Detailné predstavenie konkrétnej grantovej výzvy

Lektor


Tamás Szőke – Tamás je zakladateľom portálu Grantexpert.sk. Grantom a dotáciám sa venuje od samého začiatku svojej profesionálnej kariéry. Svoje bohaté skúsenosti zbieral z oboch strán barikády, zo strany poskytovateľov aj žiadateľov o granty a dotácie. Okrem grantov je doma aj problematike počítačového spracovania prirodzeného jazyka. Bol súčasťou riešiteľského kolektívu projektu www.otvorenestrategie.sk v rámci ktorého získal praktické poznatky aj v tejto oblasti.

Maroš Janovič je dlhoročnou súčasťou tímu Grantexpert.sk, kde využíva svoje dlhoročné skúsenosti. Široké portfólio projektov uskutočnených pod jeho vedením zahŕňa hlavne investičné projekty občianskej infraštruktúry a vybavenosti, životného prostredia, kultúry, elektronizácie služieb pre územné samosprávy a inovatívnych technológií pre malé a stredné podniky

Cena kurzu

Cena s DPH
29 €

Ďalšie webináre