Podujatie bude prebiehať
Online
Termín
24. 10. 2024
Čas
10:00 – 11:00
neziskové organizácie podpora podnikania

Granty na vzdelávanie pre firmy a organizácie

Vo štvrtok, 24. 10. vám na webinári predstavíme grantové možnosti pre oblasť vzdelávania a zvyšovania zručností. Webinár je primárne určený pre podnikateľov, mimovládne organizácie, vzdelávacie inštitúcie, manažérov ľudských zdrojov a zástupcov firiem, ktorí hľadajú efektívne spôsoby financovania vzdelávacích projektov.

Cena s DPH
29 €
Cena s DPH
29 €

O webinári

Tento webinár vám poskytne komplexný prehľad o možnostiach financovania vzdelávacích projektov prostredníctvom grantov, najmä v oblasti digitálnej a zelenej transformácie. Dozviete sa o rôznych formách grantov, kľúčových podmienkach pre ich získanie a aktuálnych či plánovaných grantových programoch. Predstavíme vám aj aktuálnu grantovú výzvu určenú na rozvoj zručností dospelých. Všetci registrovaní účastníci dostanú záznam z webinára spolu s prezentáciou.

Hlavné témy

1. Prehľad dostupných možností financovania vzdelávania a rozvoja zručností
2. Formy grantovej podpory (finančná, nefinančná, vouchery) pre vzdelávacie projekty
3. Základné podmienky pre získanie grantu na vzdelávanie
4. Prehľad aktuálnych grantových programov pre digitálne a zelené zručnosti
5. Detailné predstavenie konkrétnej grantovej výzvy

Lektor


Tamás Szőke – Tamás je zakladateľom portálu Grantexpert.sk. Grantom a dotáciám sa venuje od samého začiatku svojej profesionálnej kariéry. Svoje bohaté skúsenosti zbieral z oboch strán barikády, zo strany poskytovateľov aj žiadateľov o granty a dotácie. Okrem grantov je doma aj problematike počítačového spracovania prirodzeného jazyka. Bol súčasťou riešiteľského kolektívu projektu www.otvorenestrategie.sk v rámci ktorého získal praktické poznatky aj v tejto oblasti.

Maroš Janovič je dlhoročnou súčasťou tímu Grantexpert.sk, kde využíva svoje dlhoročné skúsenosti. Široké portfólio projektov uskutočnených pod jeho vedením zahŕňa hlavne investičné projekty občianskej infraštruktúry a vybavenosti, životného prostredia, kultúry, elektronizácie služieb pre územné samosprávy a inovatívnych technológií pre malé a stredné podniky

Cena kurzu

Cena s DPH
29 €

Ďalšie webináre